так ветка - " разговор обо всем "
Одесская ветка (разговоры обо всём кроме политики)
#
Отправлено 07 марта 2014 - 00:43
#
Отправлено 07 марта 2014 - 01:17
Сперва дай людям, потом с них спрашивай.
#
Отправлено 07 марта 2014 - 01:20
ну не про то как кто где поблевал и с каким результатом
- Кузьма, Manstein и Димон это нравится
#
Отправлено 07 марта 2014 - 01:38
ну не про то как кто где поблевал и с каким результатом
Чтобы таких разговоров не было ,надо установить ограничение по возрасту для доступа к ветке
#
Отправлено 07 марта 2014 - 01:40
http://volnorez.com....desskoj-oblasti
интересно к чему магазин с патронами 12 мм
я так посмотрю,народу блин уже и гулять негде )))) в такую погоду, болото,а люди по полям гуляют))))))
#
Отправлено 07 марта 2014 - 06:13
модератор посмотри последние 5 страниц и почисть то что я пропустил по ненужным постам..
Угу, я новости читать еле успеваю, а тут как стенографисты все печатают
Сегодня обязательно дочитаю
- Димон это нравится
Иногда я чувствую себя бесполезным, но затем вспоминаю, что дышу, вырабатывая при этом углекислый газ для растений.
Слава Украине.
#
Отправлено 07 марта 2014 - 09:00
Внимание всем. С этого момента перестю редактировать все сообщения где применяется нецензурная брань и ругательсва. Надоело. Буду просто удалять. Все , что круче чем: идиот, придурок, блин, твою мать, буду считать нецензурной бранью.
Сам в жизни, особенно на работе разговариваю матом, но поймите, что тут вы в общественном месте, и есть пункт 4,2 правил нашего сайта.
С уважением...
- Neuburg это нравится
Иногда я чувствую себя бесполезным, но затем вспоминаю, что дышу, вырабатывая при этом углекислый газ для растений.
Слава Украине.
Поблагодарили 2 Пользователи:
|
|
#
Отправлено 07 марта 2014 - 10:18
- View the full image На Миколаївщині пролунав потужний вибух. Загинула людина. ФОТО
Про це Магнолії-ТВ повідомили у прес-службі ГУ МВС у Миколаївській області
Бажаючи заробити на здачі металобрухту, чоловік приносив з полігону вибухові пристрої. Але робота над одним із боєприпасів позбавила його життя.
До чергової частини Миколаївського райвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканців одного з сіл району про те, що на території населеного пункту стався вибух. На місце події виїхала слідчо-оперативна група підрозділу міліції, вибухо-технічна служба НДЕКЦ при УМВС та кінологи.
Як було з’ясовано, 49-річний мешканець села вже кілька років заробляв на життя тим, що вишукував та збував металобрухт. Зі слів дружини потерпілого,він приносив з полігону, що розташований поблизу населеного пункту, доволі велику кількість небезпечних вибухових пристроїв. Домовласник обладнав допоміжне приміщення на території домоволодіння, де розбирав знайдені залишки війни, сортируючи метал та реалізуючи його потім у пунктах прийому металобрухту. Жінка неодноразово вказувала своїй половинці на те, що такий спосіб заробітку дуже ризикований, але чоловік не прислухався до думок дружини.
Вдень домовласник розбирав чергову знахідку, коли його дружина в цей час поралася по господарству. Вибух, який пролунав із допоміжного приміщення, накоїв багато лиха:залишки від самого потерпілого правоохоронці знаходили ще протягом кількох годин у радіусіблизько100 метрів, завалилися господарські споруди на території домоволодіння та повиносило шибки не тільки в будинку потерпілого, а й у сусідських оселях.
Під час проведення огляду будинку, подвір’я та городу, правоохоронці знайшли ще кілька десятків різноманітних вибухових знарядь, які розкидало ударною хвилею. А за висновком фахівців вибухо-технічної служби було встановлено, що вибухнув артилерійський снаряд, бо саме його фрагменти були знайдені працівниками міліції.
Слідчим відділенням Миколаївського РВ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство», проводяться першочергові слідчі дії.
- Димон это нравится
#
Отправлено 07 марта 2014 - 14:14
На Миколаївщині пролунав потужний вибух. Загинула людина. ФОТО
Фотогалерея
- View the full image
На Миколаївщині пролунав потужний вибух. Загинула людина. ФОТОПро це Магнолії-ТВ повідомили у прес-службі ГУ МВС у Миколаївській області
Бажаючи заробити на здачі металобрухту, чоловік приносив з полігону вибухові пристрої. Але робота над одним із боєприпасів позбавила його життя.
До чергової частини Миколаївського райвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканців одного з сіл району про те, що на території населеного пункту стався вибух. На місце події виїхала слідчо-оперативна група підрозділу міліції, вибухо-технічна служба НДЕКЦ при УМВС та кінологи.
Як було з’ясовано, 49-річний мешканець села вже кілька років заробляв на життя тим, що вишукував та збував металобрухт. Зі слів дружини потерпілого,він приносив з полігону, що розташований поблизу населеного пункту, доволі велику кількість небезпечних вибухових пристроїв. Домовласник обладнав допоміжне приміщення на території домоволодіння, де розбирав знайдені залишки війни, сортируючи метал та реалізуючи його потім у пунктах прийому металобрухту. Жінка неодноразово вказувала своїй половинці на те, що такий спосіб заробітку дуже ризикований, але чоловік не прислухався до думок дружини.
Вдень домовласник розбирав чергову знахідку, коли його дружина в цей час поралася по господарству. Вибух, який пролунав із допоміжного приміщення, накоїв багато лиха:залишки від самого потерпілого правоохоронці знаходили ще протягом кількох годин у радіусіблизько100 метрів, завалилися господарські споруди на території домоволодіння та повиносило шибки не тільки в будинку потерпілого, а й у сусідських оселях.
Під час проведення огляду будинку, подвір’я та городу, правоохоронці знайшли ще кілька десятків різноманітних вибухових знарядь, які розкидало ударною хвилею. А за висновком фахівців вибухо-технічної служби було встановлено, що вибухнув артилерійський снаряд, бо саме його фрагменти були знайдені працівниками міліції.
Слідчим відділенням Миколаївського РВ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство», проводяться першочергові слідчі дії.
А я такой воп находил в палиевском карьере, это ж вроде современка
#
Отправлено 07 марта 2014 - 14:37
Это современный подкалиберный снаряд.
Поблагодарили 1 Пользователь:
|
|
#
Отправлено 07 марта 2014 - 15:40
...
Прикрепленные файлы
пуля любит всех одинаково
#
Отправлено 07 марта 2014 - 16:46
Ну,товарищи,Я устал от этой всей суеты,и поэтому завтра еду на СВЯЩЕННЫЙ коп! Кто хочет поехать со мной? Еду на электричке))
- Edward_Von_Shultz это нравится
"Заговори,и я скажу,кто ты!" Сократ
#
Отправлено 07 марта 2014 - 17:13
[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]легионер ни чего не сказал[/color]
пуля любит всех одинаково
#
Отправлено 07 марта 2014 - 17:15
Ну,товарищи,Я устал от этой всей суеты,и поэтому завтра еду на СВЯЩЕННЫЙ коп! Кто хочет поехать со мной? Еду на электричке))
Направление?
Дачная,Выгода... На другие маршруты не знаю электричек и времени посадки,а также мест...
|
|
# Гость_Kot.od_*
Отправлено 07 марта 2014 - 17:49
Долеченько?
#
Отправлено 07 марта 2014 - 17:56
Долеченько?
Ну км 30-40 от города...А что,подвезти хочешь?
# Гость_Kot.od_*
Отправлено 07 марта 2014 - 18:00
Ну км 30-40 от города...А что,подвезти хочешь?
Я сейчас жду когда болото подсохнет-грязище страшное-только электричкой и пешком нужно на копе перемещаться!
#
Отправлено 07 марта 2014 - 18:11
Я сейчас жду когда болото подсохнет-грязище страшное-только электричкой и пешком нужно на копе перемещаться!
Ну не знаю,землица уже нормально вроде бы.. ну если будешь куда нить ехать да так,что бы возле города проезжать,то свистни,ибо подыхаю от скукоты-копать охота...
|
|
#
Отправлено 07 марта 2014 - 18:23
Блин, полазил по старым древним группам и в одной нашел фото с самых первых моих выездов на коп))
Строго не судите,я тогда ни 263 статьи не знал,ни элементарной техники безопасности, я даже не бухал тогда так сильно
OzhHs_7iZfE.jpg 211,71К 0 Количество загрузок:
- Ярослав54321 это нравится
|
|
#
Отправлено 07 марта 2014 - 18:29
Вот также нашел фотки ,которые умерли с моим позапрошлым телефоном)Это март 2012 года,на школьном аэродроме.Чисто случайно нашел)Прям ностальгия по хорошим былым временам))
Прикрепленные файлы
- Кузьма и Manstein это нравится
|
|