1. на ценную находку мы имеем права собственника по решению суда через 6 месяцев после опубликования в средствах массовой информации объявления о ее поиске старого
2. Я думаю шарящему менту хватит на додолбатся до чесного копаря.
1. [font="'times new roman', times, serif;"]Відповідно до Ст. 338 Цивільного кодексу України [/font]
[font="'times new roman', times, serif;"]1. Особа, яка знайшла загублену річ, набуває право власності на неї після спливу шести місяців з моменту заявлення про знахідку міліції або органові місцевого самоврядування, якщо: [/font]
[font="'times new roman', times, serif;"]1) не буде встановлено власника або іншу особу, яка має право вимагати повернення загубленої речі; [/font]
[font="'times new roman', times, serif;"]2) власник або інша особа, яка має право вимагати повернення загубленої речі, не заявить про свої право на річ особі, яка її знайшла, міліції або органові місцевого самоврядування. [/font]
Ни о каких СМИ тут речи не идет, так, что...
Пруф на обязанность опубликования в СМИ о находке. Домыслы в кач-ве аргументов не принимаются.
2. Шарящий мент ? Это юмор ? Даже если нет, я все равно посмеялся... :lol:
"Быдло это не лексикон и не манера поведения в обществе. Быдло это система ценностей".